Serres

Serres voegen werkelijk iets bijzonders toe aan uw woning. Want (aluminium) serres zorgen voor extra licht in huis en brengen meer woonruimte mee. Bovendien kunt u voortaan ook op koudere momenten van het jaar heerlijk genieten van het buitenleven. Met een HSK serre haalt u namelijk een exclusief stukje buiten in huis met een comfortabele klimaat van binnen. De constructietechniek van het serre systeem is in principe eenvoudig, zodat het geheel zonder forse bouwtechnische ingrepen en met een uniek snelmontage systeem van de profielen in zeer korte tijd kan worden opgebouwd.

Ook op andere manieren kunnen we iets bijzonders toevoegen aan uw woning, zoals met aluminium kozijnen, aluminium veranda's en (harmonica) schuifpuien.

Aluminium serres vakkundig geplaatst

Onze serres worden uitsluitend geplaatst door deskundige vakmensen. wij kunnen u ook adviseren en helpen bij het door u gewenste ontwerp door middel van een 3-d kleur ontwerp en foto impressie. Het vakmanschap van Holland Serres en Kozijnen, en de hoogwaardige serre systemen zorgen ervoor dat uw woning in zeer korte tijd een sensationele gedaanteverandering kan ondergaan, want met een serre opent zich een heel nieuwe wereld, waarvan u jarenlang geniet.

Meer informatie?